torsdag 11 september 2014

Skapa ljus i mörker .....


....... mörkret kryper allt närmare och närmare och det underbara solljuset måste ersättas med konstgjort för att över huvud taget se något.
Det här med ljussättning är bland det svåraste jag vet, det ska vara ljust men ändå mysigt . 
I vårt kök har det blivit många punktbelysningar. Nakna glödlampor med trådskärmar över den minimala köksön, ramper över bänkarna och en industrilampa över barbordet.Även matsalen har sina punktbelysningar, givetvis en lampa över matbordet, några i fönstrer och massor av levande ljus. Men belysningen är på gång att uppdateras. Först ut blev den tvåarmade, som fick nakna glödtrådslampor med trådskärmar.


Det svåraste rummet, är det stora vardagsrummet. Här blir det ingen ordning alls! Det senaste tillskottet är ett tillfälligt lån från dottern, då den inte fick plats i hennes och sambons nuvarande lägenhet :o


Annars låter vi det vara levande ljus i mängder, vi gör ju just inget annat än myser eller tittar på TV i någon del av vardagsrummet.

Jag ser verkligen fram mot att se hur övriga Fabrikörer skapar ljus i sina rum, HÄR.

Ha en skön torsdagskväll. Tjingeling ♥

2 kommentarer:

Pia Gustafsson sa...

Dina lampskärmar är ju väldigt annorlunda och fina. Kul med lite variation. Spetsskärmen i svart den gillar jag. Kraaaam Pia

Meta sa...

Den svarta lampan var ju häftig. Att få till vackert ljus och sånt man ser bra är en svår kombination. Jag måste göra nåt åt det hemma med i vinter bävar lite för det.
Ha en fin fredag
kram Meta