söndag 30 juni 2024

Efter regnet


Tack och lov blev det inte som SMHI förvarnat, på tre timmar fick vi 31 millimeter regn och vi såg en blixt med muller på lååångt avstånd. Sen återstår det att se om det blir mer under eftermiddagen/kvällen.

Upptäckte genom köksfönstret att 'Bathsheba' hade slagit ut, givetvis måste den första utslagna rosen förevigas i det bästa fotoljuset ;-) Helt enkelt bedårande om ni frågar mig <3


Sen måste ju jämförelsen göras med 'Madame Hardy'.


Även första dahlian i bersån har slagit ut, inte helt otippat är det mina frösådda 'Bishops Children' från förra året. Inte helt oävet mot linnétagetesen.


Lite deformerad, men lika klatschig ändå. Nu kommer inte alla 'Bishops Children' ha samma färg, de är lite random, precis som tagetesen.


Den orangea färgskalan kommer igen i dagliljorna som står längs staketet och alltså i bakgrunden i förhållande till bersån. Dock svårt att fånga på bild, ni får helt enkelt tänka er färgsmockan!

Några blöta bilder rikare, femtioelva extra myggbett och sådär en 500 sniglar färre är det dags att åsksäkra datorn igen och gå off-line.

Ha en fin avslutning på helgen och en bra start på den nya veckan <3

Inga kommentarer: