tisdag 25 februari 2014
Exakt en månad .....
....... kvar till den officiella våffeldagen, men vi tjuvstartade ju för länge sen ;-) och idag är det dags igen, mmmm....
Medan våffelsmeten står och sväller hinner man faktiskt koka jordgubbssylt, det vill jag lova är inte helt fel till våfflor.
Den här varianten är extra enkel: 1 liter frysta gubbar som micras till de är tinade, lägg både vätska och bär i en kastrull och koka upp. Pressa i saften från en lime och söta med 2 dl syltsocker, koka sylten i ca 2 minuter. Slå upp sylten i varm burk.
Nu är det bara att vispa grädden och värma järnet :-)
Ha en underbar tisdagskväll. Tjingeling ♥
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
1 kommentar:
Härligt gott. Tänk vi har haft sol en hel dag.Livet känns lite bättre då
Ha en fin kväll bland våfflorna
Kram Meta
Skicka en kommentar