Sidor

tisdag 23 juli 2024

Städhjälp


Det finns dagar när jag önskar att jag hade en robot hemma, bara trycka på knappen och be den damma, dammsuga, städa duschrum och torka golv. Men nu är det inte så, bara att bita i det sura äpplet, kavla upp ärmarna och ge sig hän.

I helgen, när det var som varmast, tvättade jag fönster på utsidan med långskaft. Sommarens fågelskit var bara tvunget att få bort! Träningsverk som heter duga, men man ser ut igen :-)


Såpa har varit min ständiga följeslagare, sen jag flyttade hemifrån. Den gröna varianten till städning och ohyrebekämpning, den fasta varianten till det riktigt grova. Men sen en tid tillbaka har jag bytt ut den gröna till andra varianter som städar lika rent men doftar lite bättre.


Nu har jag även skaffat mig en lite ångrengörare, främst till kök, duschrum och toalettutrymmen men den fungerar även på andra ytor som man vill ha rena från bakterier. Dock inte våra trä- och laminatgolv!
Den här är en liten mindre variant som inte är så tung att flytta med sig, enda nackdelen jag kan se är väl att nätsladden är lite i kortaste laget för vårt hus.


Även om jag inte kan trycka på knappen på roboten, kan jag sätta en podd i öronen, trycka igång dammsugaren och sen avsluta med att ångtorka golv i ett huj.

Tisdag och vissa ytor i huset är klart renare än andra ;-)

Ha en fin fortsättning på veckan <3



 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir jätteglad om du vill ta dig tid att skriva en kommentar.