Sidor

onsdag 20 juli 2016

Kryddornas tid


Med solen och värmen kommer också tiden att planera för årets örtsalt. Det blir nog inte så himla stor skillnad i smak jämfört med andra år, men det är så himla gott med hemgjort örtsalt.
Jag kör oftast med rosmarin, timjan, oregano, libbsticka, gul- och rödlök, vitlök och lite dragon. Jag torkar örterna tillsammans med ett rent havssalt , när det är ordentligt torrt mortlar jag det. Jag förvarar alltid saltet i täta glasburkar.

I kväll är det grillmästarna som gäller, därefter en stunds träning innan läggdags.

Ha en härlig fortsättning på veckan. Tjingeling

2 kommentarer:

  1. Är lite dålig på att ta reda på kryddorna just i år känner jag det är liksom lite annat som pockar på.
    Härligt med eget örtsalt
    Ha det gott i slutet av veckan
    Kram Meta

    SvaraRadera
  2. Eget örtsalt måste jag göra! Så smart att ta hand om örterna...
    Tack för tipset!
    Kram,
    Titti

    SvaraRadera

Jag blir jätteglad om du vill ta dig tid att skriva en kommentar.