Sidor

torsdag 27 februari 2014

Var dags lyx ......


...... är det inte härligt så säg, att kunna gå ner i matkällaren och plocka upp egenodlade, lagrade äpplen.


Mer ekologiskt och närodlat än så går ju inte att få :-)


Tillsammans med världens godaste pajdeg, lite mandelmassa, kanel och råsocker blir det en perfekt äppelpaj. Men för att göra den ännu bättre är det dessutom ett lager tosca på toppen. Recept kommer HÄR så småningom.
Ni missar väl inte de blommande körsbärskvistarna ;-)


I morgon är det äntligen fredag, en fredag som känns väldigt välkommen måste jag säga.

Ha en härlig avslutning på torsdagskvällen. Tjingeling ♥

2 kommentarer:

  1. Fresta på du, Tosca är min favorit och äppelkaka också. Mums! Kraaam Pia

    SvaraRadera
  2. Äppelträd är det enda jag skanar på min koloni.
    men det skall nog bli ett någon gång
    Härligt med paj
    Ha en fin fredag
    kram Meta

    SvaraRadera

Jag blir jätteglad om du vill ta dig tid att skriva en kommentar.