...... är det inte härligt så säg, att kunna gå ner i matkällaren och plocka upp egenodlade, lagrade äpplen.
Mer ekologiskt och närodlat än så går ju inte att få :-)
Tillsammans med världens godaste pajdeg, lite mandelmassa, kanel och råsocker blir det en perfekt äppelpaj. Men för att göra den ännu bättre är det dessutom ett lager tosca på toppen. Recept kommer
HÄR så småningom.
Ni missar väl inte de blommande körsbärskvistarna ;-)
I morgon är det äntligen fredag, en fredag som känns väldigt välkommen måste jag säga.
Ha en härlig avslutning på torsdagskvällen. Tjingeling ♥
Fresta på du, Tosca är min favorit och äppelkaka också. Mums! Kraaam Pia
SvaraRaderaÄppelträd är det enda jag skanar på min koloni.
SvaraRaderamen det skall nog bli ett någon gång
Härligt med paj
Ha en fin fredag
kram Meta