.......ingen större skillnad mot pannkakor egentligen, men så mycket godare. Snabblagat är det också, jag använder mig av Leilas recept. Bara att vispa ihop och sen låta stå 30 minuter - perfekt tid för järnet att bli varmt.
Om sanningen ska fram har jag inte gräddat dem i det vackra gamla vedspis järnet, utan i ett liiite mer modernt elektriskt dubbeljärn.
Är inte pärlisarna för underbara just nu?? De har dessutom en härlig doft av VÅR.
I kväll bänkar jag mig framför TV:n, det är ju svenska Masterchef. Ha en underbar onsdagskväll. Tjingeling
Håller med om att det rysligt gott med en våffla ibland. Gärna med en liten klick grädde och hjotronsylt på. Pannkakorna äter jag ofta som crepés eller med gräddfil och röd stenbitsrom mmm! Kram Pia
SvaraRaderaVÅR ... vilket välklingande ord för min själ! :)
SvaraRaderaVad gott! Har inte ätit våfflor på länge. Vi brukar äta dem med grädde och varma körsbär.
SvaraRaderaHärlig bild på pärlisarna!
Ha en skön dag!
Kram Elle