...... mat idag då??
Dubbelpanerad stekt torskrygg, klyftpotatis och remouladsås.
Snabbt? - njae
Enkelt? - jovars
Gott? - fruktansvärt gott!
Enklaste remouladsåsen gör du genom att först göra majonäs, vispa två äggulor med 1 msk fransk senap, tillsätt sen fyra dl majsolja försiktigt under fortsatt vispning. Smaksätt med salt och peppar. Blanda ner några msk bostongurka och finhackat äpple, smaksätt med curry. Låt stå i rumstemperatur en stund och dra till sig smakerna.
Under tiden gör du klyftpotatis och avslutar med att panera och steka torsken. Mmmmums!!
Ha en underbar lill-lördag. Tjingeling
Det låter gott.:-) Kram Stina
SvaraRaderaNu har jag översvämmning i munnen igen!
SvaraRaderaSalivalarm!!!
Kram Elle
Ytterligare en av mina cravings - en kitchen aid! Och en färgglad en, så läckert! Slår min gamla matberedare med hästlängder!
SvaraRaderaEija
Mmm va gott det lät!!! Och snygg röd köksmaskin har du, jag har också två röda, en röd elvisp och en röd brödrost, men blir glad av dem=)
SvaraRaderaHaha, jaså du gillade min tapet där, ja den är ganska häftig , har säkert suttit sedan 40-50-talet! Tack för din hälsning!!! Mari.