Sidor

söndag 13 februari 2011

Hjärtligt bak .......


.......  3 dl hasselnötter ner i kvarnen, blandas med 3 dl florsocker  ........


........ och 1 dl hårt vispade äggvitor blir till världens godaste tårtbottnar. Tillsammans med vispad grädde smaksatt med vanilj, mörk nobless och lite kakao blir det en superenkel schwarzwaldtårta.


Eftersom jag har tänkt att lägga ihop min tårta i morgon, så är bottnarna givetvis hjärtformade.


Passade på att ta en underbar promenad i det strålande vintervädret och plockade in lite vårkänsla i form av sälg och björkris.

Ha en alldeles fantastisk söndagskväll. Tjingeling

4 kommentarer:

  1. Mums, Den tårtan lät god....
    Hoppas att du får en fin o trevlig Alla Hjärtans Dag!

    Stoor Kram från mig/ Therese

    SvaraRadera
  2. Åhh vad goda de ser ut de måste var super bra för humöret eller hur?
    Ha det gott och hoppas vi ses på mässan i Malö hade varit kul.
    Ha det gott
    Annika

    SvaraRadera
  3. Älskar hasselnötter så den tårtan hade jag gärna velat smaka.
    Ha en skön, härlig måndag!
    Camilla

    SvaraRadera
  4. Kommer in en snabbis, kramar om och önskar dig en fin Alla Hjärtans dag!
    Elle

    SvaraRadera

Jag blir jätteglad om du vill ta dig tid att skriva en kommentar.