
........... är alltid lika kul! I dag var det dags att ta hand om pepparfrukterna. De lite mildare, Hungarian hot, Jalapeno, snackpaprika och vanlig paprika, rostade vi och skalade. La i burkar tillsammans med flingsalt och kryddor och hällde till sist över olivolja.
.
Tipset har jag fått från Charlotte med bloggen
Cesars trädgård. Vi ser fram mot provsmakning på fredag!
.
De starkare habanero pepparfrukterna skar vi ner i fyra delar och la i torkmaskinen, om ett par dagar har vi helt torr peppar. En del av dem kommer vi att mortla ner till pulver och en del sparar vi i bitar.
.
Natten som gick var ordentligt kall, tur att man inte är älgjägare ;D. Hade säkerligen frusit häcken av mig på ett älgpass. Stora delar av personalstyrkan var ledig för älgjakt, då gäller det att det finns kvinnor som kan hålla vakt på kontoret :o
.Även nu i kväll är det riktigt kallt, så det blir säkerligen ytterligare en kall morgon.
.Ha en härlig, stjärnklar, måndagskväll. Tjingeling.
Åh, vad kul att ha fått inspirera! Så vackert det ser ut i burkarna:) Ännu roligare ska det bli att få höra hur resultatet blev. Var det provsmakning på fredag?
SvaraRadera