Sidor

lördag 13 februari 2010

Söndag = bull- och brödbak

Dagen har gått i bakandets tecken. Ugnen har varit på sen tidig morgon och ända fram till nu.
Mjölkfria bullar fyllda med kanel, rivet äpple och kardemumma. Mums!
Bovetelimpa med både solros- pumpa-, lin- och sesamfrön men också frukt i. Det är ett relativt snabb-bakat bröd, ingen jäst utan bikarbonat istället. Jättegott och perfekt för lunchmackor.

Surdegsbröd på fullkornsdinkel, fullpropat med pumpa- och solrosfrö men även valnötter.

Muffins med blandade bär med lite smuldegstopping a la Leila.


Vi har äntligen hittat dessertkakan till svärmors 75-års kalas! Det blir ett lånat recept från programmet "Halvåtta hos mig", receptet hittar du här. Vi gräddade botten i 20 minuter, men kan nog dra av ytterligare någon minut.


Tjingeling

1 kommentar:

  1. Mmmmm, vad gott det ser ut. Jag tror nog det blir kanelbullar till helgen, det var ett tag sen!
    Ha en skön vecka!
    Kram Elle

    SvaraRadera

Jag blir jätteglad om du vill ta dig tid att skriva en kommentar.