onsdag 23 september 2020

Mini-semester

Efter en underbar mini-semester är vardagen tillbaka igen.

Efter min klipptid i fredags satte maken och jag oss i bilen och körde tvärs över landet till Halmstad. Sonen och hans sambo hade fixat ljuvliga skaldjur, de bästa havskräftorna ever. Perfekt avslutning på arbetsveckan.

Efter sovmorgon och långfrukost packade vi in oss allihop i bilen och körde en road-trip, vi besökte ett antal gårdsbutiker där vi inhandlade massor av godsaker både till lördagskvällen, frysen och skafferiet.

Söndagen blev en chill-dag med umgänge de luxe och givetvis god mat.

Måndagsmorgonen startade med ett besök på MacForum i Halmstad där jag fick hjälp med min dator. Vi konstaterade att datorn klarar sig med den konstgjorda andningen ungefär ett halvår och egentligen är det dags att byta till en ny. Beslutet handlar om laptop eller stationär, ett svårt val och kostnadsmässigt går det på ett ut.


Efter det lyckade Mac-Forum besöket körde vi ut till Tylösand och Halmstad Golfklubb, lunch, träning och 18-hål på Norra banan. Vilken bana :-) En är därmed kryssad på min "bucket list".

I går morse lämnade vi sonen för förberedelser inför sin C-uppsats och tog en rejäl omväg hem, dels förbi Båstad och Willab Garden, Simrishamn, Kivik och Vitemölla.

Onsdag och i kväll är det möte med Tangenterna.

Onsdag och Indiansommarvärmen kvarstår.

Ha en underbar fortsättning på veckan <3

1 kommentar:

Villa Ryttarängen sa...

vilken härlig minisemester du haft. Måste unna mig något liknande snart. Det är ju den där coronan som ställer till det för oss. Kraaam Pia