torsdag 2 juli 2020

Omväxling förnöjer.... eller inte


I går fick sig trädgårdslandet en rejäl omgång, kålodling nummer två (den till höger) fick kålnät isf fiberduk. Man kan väl säga att ogräset var minst lika högt som den stackars kålen. Men nu har även den fått ulltäcke om fötterna och kålnät över huvudet.


Inte för att jag är sponsrad på något sätt, men jag måste ändå säga att kålnäten har gjort underverk för odlingarna i år.


Hallon och vinbär kommer också snart att få nät, mot fåglarna då i stället. Först måste det upp lite ställningar, som just nu sitter lite vint, sen ska nätet upp utanpå.
Vi köpte inte det vanliga blå med stora maskor utan ett svart med mindre maskor, om det är bättre får framtiden utvisa. Tror i alla fall att det är mindre risk att småfåglarna ska fastna i nätet.


I dag klippte jag gräset ömsom i sol, ömsom i ösregn. Man kan väl säga att jag inte behövde duscha för att bli blötare ;-)

För er i familjen eller nära vänner som läser bloggen vill jag bara meddela att vår IP-telefoni inte längre gäller utan ni når oss på våra mobiler!! Vi samtycker inte med Telias sätt att trippla månadskostnaden :o

Ha en härlig fortsättning på veckan<3

Inga kommentarer: