fredag 17 april 2020

Träna, yoga, meditera


God hälsa har alltid varit viktigt för mig, icke desto mindre viktigt i dessa tråkiga tider.
Jag har väl alltid tränat någonting mer eller mindre. Har tex alltid älskat gruppass där man triggar varandra till prestation. Jag kan ärligt tillstå att det är inte mycket bevänt med gruppass nu.


Hela vår-vintern har jag och maken gått golfkurs, där vi även fått kanonbra cirkelträningspass med avseende på bättre golfspel. Jättekul!


Ännu roligare är det då att maken och jag kan köra cirkelpass tillsammans i vårt egna lilla gym.
Jo, det är ganska litet men det fungerar. 


Däremot är jag ensam när jag yogar och mediterar.


Saknar verkligen medi-yoga passen i grupp, men kör mina egna pass mha paddan. Jag hoppas och håller tummarna för att det går att köra gruppass till hösten.


Vill man inte meditera i ljuset från stearin kan man istället meditera i växthuset, det är bara att gå de få stegen uppför trappan och ut i ljuset :-)

Fredag, solen skiner från en klarblå himmel och veckans sista arbetspass är avslutat. Phuii!

Ha en skön start på helgen <3

2 kommentarer:

Villa Ryttarängen sa...

Tänk så härligt att ha ett eget gym hemma. Jag har haft planer på att fixa ett i lillstugan men sonen verkar inte vilja flytta hemifrån. Att yoga och meditera kan man ju göra var som helst men som du skriver man vill vara lite för sig själv. Trevlig helg/ Pia

HWIT BLOGG sa...

Ja det där med träning är viktigt! Men jag är helt hopplös med det, tyvärr...jag räknar dock trädgårdsarbete som träning och en o annan promenad blir det väl i sakta mak :) Yoga o meditera ligger mer för mig, måste ta mig TID till det framöver...
Vårkram från Titti