tisdag 7 januari 2020

MoodBoard hall


Visserligen är vi långt från klara, men jag är redo att dela med mig av några idéer för vår hall vid huvudentrén.

I själva hallen, kapprummet och nedre delen av trapphuset kommer väggarna att få en svagt grå nyans, samma kulör som dottern och hennes sambo valde till sin hall. Alla lister ska bli vita, precis som dörrarna.

I kapprummet har vi plockat ner vår hemdesignade hatthylla och jag håller verkligen tummarna för att den kan ersättas med en som är designad ungefär samtida med huset.
Skostället kommer att ersättas med skohyllor i nedervåningens enda garderob, Vilken lyx det skulle bli med hyllor från golv till tak. Det ger oss massor av skoförvaring och vi slipper se dem.

Vi har plockat ner allt från vägarna och kan konstatera att det var skönt! Allt kommer med andra ord inte att sättas upp igen.
En av idéerna är att sätta upp en stor Vissefjärda tavla som en del av det grafiska inslaget. En klassisk Andy Warhol skulle kunna stå för färgen men kompletteras med något mer grafiskt och/eller svartvitt.

Det svarta runda bordet vill jag ersätta med ett halvrunt bord, har hittat ett som känns bra i stil men det finns risk att det är för stort :-(

Kornischen ska målas om och flyttas upp ett par decimeter, nästan ända upp i taket och det underbara blå linnedraperiet ska hängas upp igen.

Tisdag och första arbetsdagen efter två veckors ledighet är avklarad.
Ha en bra fortsättning på veckan <3

Inga kommentarer: