tisdag 14 augusti 2018

Inredningsfavoriter


När man har renoverat så länge som vi har gjort, gäller det att stanna upp tänka till och faktiskt njuta av resultatet. Tänkte plocka fram några av mina inredningsfavoriter i smått och stort, nytt och gammalt.

Börjar med matrummet i adventsskrud, där jag tycker att spegelväggen ovanför porslinsskåpet gör hela rummet. De reflekterar ljuset från fönstren under dygnets ljusa del och reflekterar de levande ljusen under den mörka delen av dygnet. Den underbara grå färgen ger rummet lugn.


Fortsätter in i vardagsrummet, också pyntat för advent, där det blå-grå bokskåpet livar upp det annars väldigt ljusa rummet.


Sen kan jag ju inte annat än att älska det stora fårskinnet i soffan :-) Jaa även mina bläckfiskkuddar.


 Läshörnan i vardagsrummet med sin franska Jielde golvlampa blev inte alls dum. Eftersom fåtöljen är så generös i sina mått uppskattas den av hela familjen.


Fortsätter vi ut i hallen är det ju stolen som jag klädde om med mormors päls :-)


Även om ni säkert är trötta på den senaste renoveringen måste jag ju avsluta med sovrummet som blev bättre än bäst :-)


Skåpet höll på att ta kål på mig under semestern, kanske inte mig men mitt tålamod ;-) Jag rekommenderar INTE att måla med Chalk Paint när det är trettio grader varmt :o Färgen hinner knappt av penseln förrän färgen torkat. 
Trägen vinner och det blev bra till slut :-)

Jamen, det var några av mina favoriter i inredningen (just nu).

I dag har det varit både höst och sommar om varannat, höstkallt i morse, rejäla åskskurar och när solen tittade fram blev det ju sommarvärme igen.

Ha en underbar fortsättning på resten av veckan <3

Inga kommentarer: