tisdag 7 augusti 2018

Förberedd (när regnet kommer)


Det där med att ta bilder i spegel är inte det lättaste, föredrar egentligen stativ och fjärrutlösare om jag ska vara ärlig. Får nog ta och riva fram stativet igen!

Men det var inte min chockade min det skulle handla om, det skulle handla om min regnkappa :-)
Väldigt prisvärd från Jula (under 300:-), lagom lång till mina höga Hunter-stövlar. 
Att den är utrustad med mycket reflexer är bara bra, om ni frågar mig :-) Jag syns gärna om jag jag går ut i en regnig höstskymning.


Jahaja, där blev fokus på bordet istället :D ha, ha, ha
Ja, ja, med lite vilja syns det i alla fall att det är luva på den.

Nu är jag förberedd och väntar på den dagen, den där dagen när regnet kommer. Än så länge har det varit väldigt dåligt med den varan i vår region, skulle inte bli förvånad om vi är de som fått absolut minst regn i vårt avlånga land.

Jodå som golfare har jag även regnställ, men ibland vill man gå ut utan regnbyxor och då är regnjackan för kort och jeansen blir dyngsura.

Dagens vattenrunda är avslutad, om än med dåligt tryck på slutet. Jag kände mig faktiskt tvungen att kolla både pump och hydrofor innan jag gick in. Till slut stannade pumpen och trycket i hydroforen var tillbaka på normalt igen, bara inte vattnet är på väg att ta slut :o

Dags att vädra korsdrag, för att göra kudden sällskap om en liten stund.
Ha en härlig fortsättning på resten av veckan <3

1 kommentar:

Villa Ryttarängen sa...

Jag tror att jag aldrig ägt en regnkappa faktiskt. Fast det kanske inte är så tokigt. Din var ju riktigt snygg. Jag har en regnjacka från Fjällräven som maken gav mig för många år sedan. På jobbet har vi vanliga jackorna med luva/huva när det regnar. Kraaaam Pia