torsdag 28 juni 2018

Strand- och hängmattetips


I bland är det skönt att bara låta hjärnan sjunka in i en härlig bok där berättelsen bara rullar fram. 
En pocketbok är billig, lätt at ta med sig och den är perfekt att ge vidare till någon annan att läsa.

Vi som prenumererar på tidningen Lantliv fick "Det lilla bageriet på strandpromenaden" av Jenny Colgan som sommarpresent. Tack för det Lantliv :-)

I boken möter vi Polly som börjar baka i en liten fiskeby. 
Polly hade allt: jobb, bostad och pojkvän. En konkurs senare är hon alldeles ensam och när hon flyttar till ett rum ovanpå ett nedlagt bageri i en fiskeby återupptar hon sitt största intresse. 
Snart sprids doften av hennes nybakade bröd över strandpromenaden. Givmilt delar hon det med en skadad lunnefågelunge och de nyfunna vännerna, fiskaren Tarnie och hans besättning. 
Pollys buttra hyresvärdinna driver ortens bageri, men hennes bröd blir sämre för varje år som går, och hon känner sig hotad när allt fler föredrar Pollys bröd. 
Fast besluten att nå dit hon vill utan att trampa på någons tår tar Polly små men lyckosamma steg framåt. När hon får kontakt med den hemlighetsfulle biodlaren Huck och hans stormrike vän Reuben tar ett nytt kapitel i hennes liv sin början. 


Har du inte läst boken och gillar romantik blandat med humor, underbara miljöskildringar och mjöldamm, då måste du bara läsa den.

Jag blev så förälskad i boken att jag beställde ytterligare två böcker om det lilla bageriet :o

Ha en härlig fortsättning på resten av veckan <3

Inga kommentarer: