söndag 27 maj 2018

Kontrastrik helg


Jag säger bara det, vilka kontraster vi har bjudits på den här helgen :o

Vi har njutit av en vår som bjudit på fantastisk, men kort magnoliablomning. I fredags var det dags för den sista att öppna sina knoppar. Buskmagnolian är väldigt speciell, men så söt.


Efter att ha njutit av buskmagnolian festade vi på lite räkor och bubbel och vi satt vi ute på altanen till lite efter elva, i kortärmat och kortbyxor. Helt otroligt!


 Arla lördagsmorgon (typ fyra) vaknade vi av ett rullande muller, ett muller som bara kom närmare och närmare för att vid nio släppa blixtrar och öppna dammluckorna till världens skur. 20 mm på mindre än en timme och totalt fick vi faktiskt 30 mm.
Ingen vattning idag! :-)


Både igår och idag har vi slipat väggar och tak så armarna knappt går att lyfta längre. Snacka om träningspass ;-) I morgon ska grundfärgen rollas på väggarna, så får vi se om det behöver spacklas mer någonstans.
Snart, snart kan jag städa bort allt slitdamm tillsammans med det nästan lika tjocka lagret av pollen som samlats inomhus de här varma veckorna.

Mellan dagens slippass passade vi på att ta en niohåls-runda på golfbanan, jag måste erkänna att slipning inte var den bästa uppladdningen för min kropp ;-)

Men nu är det dags att krypa ner mellan lakanen och njuta av den svala kudden.

Ha en bra start på den nya veckan <3

Inga kommentarer: