onsdag 7 mars 2018

Tangents night


I går kväll hade jag förmånen att ha, nästan, hela det kvinnliga nätverket  Tangent Emmaboda hemma på möte.
Vi lärde känna varandra för många år sedan genom att vi alla var medlemmar i Ladies Circle. Ladies Circle är ett internationellt nätverk för kvinnor upp till 45, vars motto är ”Friendship and Service” och målsättning är att vidga intressesfären. Det vill säga öka förståelsen för andra människors åsikter och levnadsvillkor, medverka till internationell förståelse och vänskap.

Som ni säkert listat ut är vi alla för gamla att vara med i Ladies Circle ;-) Därför är vi tio gamla medlemmar från LC Emmaboda som valt att låta Tangent vara en fortsättning på LC, ”Let frienship continue”. Sen 2014 är även Tangent är ett internationellt nätverk, ungefär 13 000 medlemmar i sex eller sju olika länder. Med andra ord finns alla möjligheter att låta vänskapen sprida sig utanför det egna hemlandets gränser.


Vi försöker att träffas ungefär en gång i månaden, oftast hemma hos varandra men även på lokal, studiebesök eller andra aktiviteter.
I går valde jag att ha mötet hemma och bjöd på den här krämiga svampsoppan med örtbröd till. Efteråt blev det kaffe/te och en Rocky road cake, där receptet inte hinner bli klart förrän i nästa vecka ;-)
Tack alla för en härlig kväll med både skratt och lite allvar :-) 

Startade den här onsdagen med naprapatbehandling, som vanligt känner jag mig lätt misshandlad men behaglig i kroppen. 

Dags att värma på lite mat och sedan fortsätta riva tapeter :o
Ha en underbar fortsättning på resten av veckan <3

Inga kommentarer: