fredag 9 mars 2018

Dammigt värre

 
 Nu är vi i gång, med sonens rum den här gången!
Eller vi och vi, just nu mest maken om jag ska vara ärlig. Men snart är det sysslor där även jag kan göra nytta ;-)


Nu är det slipning på hög nivå, där kan jag inte bidra alls utan gör bäst i att hålla mig undan. Skillnad blir det när det är dags för lister och annat golvnära.


Tre av väggarna blir vitmålade, den fjärde blir försedd med den här ljusa fina tapeten som fondtapet. Taket och listerna ska också få sig en uppfräschning.

Det jag verkligen ser fram mot är, att få ställa in möblerna igen. Det blir en mindre ommöblering för att få rummet lite luftigare. Någon möbel byts nog ut i samma syfte, men framtiden får utvisa vad som passar eller inte passar.

Men nu är det dags att njuta av fredagen, här blir det för ovanlighetens skull take-away. Kanske inte det som normalt ses som take-away utan en spännande skaldjurskasse från Saltö Fiskhall, till det tar vi ett glas franskt bubbel.

Ha en härlig helg <3

2 kommentarer:

HWIT BLOGG sa...

Kul med lite renovering! Och fint blir det :)
Åh det där med skaldjurskassa låter inte dumt, mums...
Ha en fin fredag!
Kram Titti

Villa Ryttarängen sa...

Jag är ju också så himla sugen på att renovera men tiden saknas, pengar också och så med en krasslig make så blir det inget av med det. Vilken fin tapet. Ska som vanligt bli kul att se när det är klart. Skaldjur och bubbel...Mums! Kraaam Pia