onsdag 21 februari 2018

Källargym


Tänkte vi skulle återvända helt kort till källaren, inte till tvättstugan men rummet bredvid.


Jag har alltid haft ett stort intresse för träning, men har tyvärr inte alltid kunnat träna av olika skäl.
Efter min steloperation har min träning mest varit av typen rehabilitering och det har varit tungt mentalt. Men nu har jag hittat tillbaka igen.

Kombimaskinen, boxbollen och speglarna har funnits här i säkert 15 år, används till och från. Mest från sen vi fick ett dygnet-runt-öppet gym i samhället.


Den senaste tiden har vi lagt lite energi på att städa det här rummet, samlat ihop alla våra träningsredskap som varit utspridda i huset.


Efter svärföräldrarnas flytt blev det en ribbstol och en träningscykel över. Blev perfekt komplement till övriga redskap.
Dessutom är ribbstolen ett kombiredskap i sig, med både vikter, linor och bänk.
Helt plötsligt har vi ett, nästan, komplett gym i vår egen källare, tillgängligt dygnet runt och man behöver inte gå ut för att komma dit. Nu finns det alltså inga acceptabla ursäkter längre ;-)


Det är inte riktigt klart ännu, vår extra torktumlare måste hitta sin plats, slagbordet ska omvandlas till ett arbetsbord åt mig. Sen ska det upp hyllor till högtalare och förstärkare. Någon snygg och praktisk förvaring till hantlar, vikter, boxhandskar, balansbrädor och annat smått ska också fixas.

Men oavsett om det är klart eller inte ska här tränas :-)
Ha en härlig fortsättning på resten av veckan <3

1 kommentar:

Meta sa...

Det är ju lättare när det är hemma svårt att skylla på nåt.
Ha det gott och lycka till i källaren
Kram Meta