tisdag 14 november 2017

Klä på en bock


Förra året köpte sonen en helt underbar granbock, på Wapnö julmarknad, åt oss.
Eftersom proportionerna var så fina, bestämde jag mig för att spara stommen. Även om jag gjort många grankransar i min dar har jag aldrig tidigare klätt en bock. Jag hade väl aldrig trott var det skulle vara ett sånt hiskeligt jobb att klä av och på den igen :o
Efter oräkneliga meter bindtråd, skrubbsår, blåsor och ont i händerna är den återigen grön :-)
Nu får den gröna granbocken med sin röda rosett bo nedanför kökstrappan, tillsammans med ett par krukor granris. Lite längre fram lägger jag nog även granris runt dem för att dölja den tråkiga jorden.


Eftersom många av er vet att jag inte har någon granskog vill jag bara påpeka att jag inte klippt riset i någon annans skog. Det är återvunnet från ristippen där någon vänlig själ verkar ha dumpat en halv granskog :-) 
Tips till er som bor i närheten ;-)

Men nu tror jag det är dags att se till att det blir lite tisdagsmat, det vankas dubbelpanerad torsk med tartarsås. Mmmmm….

Ha en härlig fortsättning på resten av veckan <3

1 kommentar:

Villa Ryttarängen sa...

Bra jobbat! Jag har en stomme jag med... Vi får se om den blir klädd. Jag tycker som du att en varm parkas är bäst fast ibland så vill man vara lite mer klädd, finklädd. Jag har ju en vit härlig vinterjacka, en ullkappa så jag reder mig. Kraaam Pia