måndag 27 november 2017

Julmarknadshelg


Den gångna helgen har vi hunnit hur mycket som helst, men som vanligt när det är som roligast går tiden som fortast. Helgen har lämnat efter sig en riktigt varm känsla i kroppen.
I fredags packade vi bilen, hämtade dottern och körde tvärs över landet till sonen Halmstad.


Lördagen startade vi med bagerivarmt bröd direkt från Feldt´s. Därefter var det dags för lördagens Sightseing ;-)


Vi startade i Stenalyckans handelsområde, där gentligen Cervera var målet. 
Därefter körde vi rakt ut i odlingslandskapet till Röinge Kronogård och Patriks Prylar. Helt underbart ställe, en upplevelse i sig.


Från Röinge bar det ut till Möllegård och Riccardos glass, inte för att det vara glassväder utan för att köpa deras fantastiska olivolja.


Till sist var det dags att köra ut till Wapnö Gård och deras julmarknad, alltså så mysigt. Härlig gårdsmiljö, över hundra utställare, hög kvalitet på både hantverks- och matutställare.  Vi gick och mös långt efter mörkrets inbrott. Bästa uppladdningen för en adventsvecka.


Söndagen gick mest åt till att fylla sonens kyl och frys, trycka in alla inköp i bilen, gå en stund i Hallarnas köpcentrum och till sist köra tvärs över landet igen.


Gissa om vi somnande gott i går kväll ;-) Med en varm känsla i kroppen, den där känslan som bara familjen kan åstadkomma.

Ny vecka, och inte vilken vecka som helst, utan adventsvecka. 
En vecka med stjärnor och ljusstakar i fönstren, vita blommor på borden och som avslutas med första adventsljuset på söndag.

Ha en härlig fortsättning på resten av veckan <3

1 kommentar:

Meta sa...

Härligt med de där utflykterna även om man blir trött men skönt trött. Det ser lite kallt ut när ni äter bara.
Det har gått så fort tycker jag hinner inte riktigt med men det blir som det blir. Kalas i helgen och nu en regnig vecka hoppas det slutar så jag kan ta mig ut i skogen det längtar jag efter
Ha nu en bra vecka
Kram Meta