onsdag 20 september 2017

Ny bok


Vem vill inte ha snyggare hållning och starkare bäckenbotten? Det är just här hemligheten med min nya träning ligger. Stärka bäckenbotten och de inre magmusklerna för att stärka ryggen :-)

Det är många som lider av svag bäckenbotten med svullen mage, urinläckage och förstoppning som följd. Lofsan menar att det inte behöver vara så, bäckenbotten är något som alla kan och bör träna varje dag. Styrkan ska byggas inifrån.

Boken har precis släppts och jag beställde min på nätet.

Sen har jag ett annat tips till er som gärna lyssnar på poddar, Träningspodden med just Lofsan och Jessica Almenäs. De är en riktig energihöjare på fredagarna :-)


Men nu får jag väl ta och lägga mig på yogamattan och ta tag i de där inre musklerna ;-)

Ha en härlig fortsättning på resten av veckan. Tjingeling

3 kommentarer:

Meta sa...

Visst är det så. Jag har ett gediget program för det. Synd bara att jag slarvar lite ibland. Det är ju färskvara de där musklerna. Vi jobbar på så ordnar det sig.Det där med russin testade jag förra året ingen höjdare på mina druvor får nog vara en annan sort med mindre kärnor och större druvor.
Ha nu ett fint slut på veckan
kram Meta

Villa Ryttarängen sa...

Bra kämpat! Jag vet ju hur viktigt det är med träning om/när man har värk. Vet också hur svårt det kan vara att skrida till verket. Kram Pia

Charlotta sa...

Det är så mycket som ska tränas: bäckenbotten (som du skriver om), fötter (för att slippa hälsporren), knän (för att lindra artrosen), mage (för att hjälpa ryggen), rygg (för hållning och ryggen själv), axlar (för kontorstantens gamnacke), armar (för att slippa tennisarmbåge och musarm). Och så balans och benstyrka för att inte bryta lårbenshalsen. Och hjärtat för konditionen, eller är det konditionen som tränas för hjärtats skull?

Det gäller att motivera sig! En ny bok med inspiration är helt klart rätt! All hjälp för att komma igång och sedan fortsätta är ju bra.

Ha det gott, kämpa på (men ta det lagom). ♥