tisdag 22 augusti 2017

Gekås i Ullared


I går nämnde jag ju utflykt. Utflykt och utflykt, ”shop til you drop” har fått en ny betydelse ;-)

Gekås är väldigt speciellt! 
Första gången jag var där, någon gång i mitten på 90-talet, blev jag avskräckt kan man lugnt säga :o Nästan 25 år senare var jag där för andra gången, på semestern efter vi hade tittat på sonens lägenhet i Halmstad. Nu har vi varit där ett par gånger till under sommaren, mest för att det faktiskt inte är en jätteomväg när man kör mellan Halmstad och Vissefjärda.

I söndags hade vi dottern med oss, hon är ett härdat ”Gekås-proffs” ;-) Med andra ord, fick vi se hur stort varuhuset är och hur mycket som faktiskt finns där.
Livsfarligt och utmattande! 
Vi kom in med en tom kundvagn och ut med samma kundvagn fylld till bredden :o 
Vi fick göra en störtrusning mellan varuhuset och bilen i ösregn, sen packa in i blixtens hastighet innan allt blev dyngsurt :o Bilen blev nästan lika full som den var till Halmstad, minus cykeln då.
Vi tog genvägen över Karlskrona för att lämna av dottern och hennes kassar ;-)

Rekommenderar jag ett besök på Gekås? 
Det beror på vad man är ute efter!
Man måste vara prismedveten, vi hittade många basvaror till lägre än halva priset jämfört med de butiker vi normalt handlar i. Annars är pricerunner är ett bra hjälpmedel ;-)
Jag har svårt att se mig åka Vissefjärda – Ullared bara för att handla på Gekås, men ligger det på vägen eller är en kort omväg, är det ok.

Ha en fin fortsättning på resten av veckan. Tjingeling

Inga kommentarer: