torsdag 6 juli 2017

Road trip till Hallandskusten


En tallrik värd ett helt eget inlägg egentligen ;-)


Det är minsann inte mycket som kan slå en sockerbulle full med vaniljkräm och en tartlett med citron- och passionsfruktscurd och italiensk maräng, allt ekologiskt och bakat med en stor portion bagarkärlek. Till det lokalt rostat kaffe!
Jamen jag sa ju det, det är inte mycket som slår en gofika på Feldts i Halmstad :-)


Även om vi är cafénördar i den här familjen så åkte vi inte till Halmstad enkom för att fika ;-)

Planen för dagen var att kolla in omgivningarna, golfbanorna, träningsmöjligheterna och avstånd till högskolan :o


Sonen O skrev på sitt lägenhetskontrakt och hämtade ut nycklar. Nu håller vi alla tummar, tår och andra turbringande kroppdelar på att nästa veckas besked från Antagning.se är positivt och att O flyttar till Halmstad i augusti för att läsa och spela golf de kommande fyra åren :-)


Eftersom frun i familjen tyckte det var väldigt passande att åka till GeKås på vägen hem, passade vi på att stärka oss med lite omega3 i Laxbutiken i Heberg. Har ni vägarna förbi kan jag verkligen rekommendera deras provsmakningstallrik, så himla gott :-)

GeKås är ett helt eget kapitel och förtjänar inget inlägg :o 
Kolla TV.n vetja ;-) 
Hysteriskt är bara förnamnet, trots att vi var där runt sex :o Vi fick tag i det vi skulle utan att bli ihjälkörda eller omkullsprungna.

Jag kan lova att de senaste dagarna i bilen har satt sina spår i ryggen, nu blir vi i Vissefjärda några dagar och hämtar igen krafterna :-)

Ha en härlig fortsättning på resten av veckan. Tjingeling

Inga kommentarer: