fredag 14 april 2017

Dukat för långfredag


Solen låter sina strålar svepa förbi utanför matsalsfönstret, det är inte varmt ute men solen skiner :-)

Inne dukar vi och förbereder långfredagens middag.

Glas: fr v Eva Solo, Orrefors Difference Primeur, champagneskål okänt fabrikat. Tallrikar: Rörstrand Ostindia.
Bestick: Mema GAB Ingrid NS. Duk: Himla

Till förrätt har jag förberett en sparris och ramslökspannacotta, den serverar vi med lite räkor och en smördegspuff.


Maken har preppat grillen och varmrätten kommer givetvis därifrån ;-) Det blir sticky ribs, kryddiga potatishalvor, baba ganouch och bbq-sås.


Till efterrätt blir en riktig chokladbomb, choco cheescake.


Nu tror jag bestämt att köket kallar, några börjar visst bli sugna på den där grillölen ;-)

Ha en underbar fortsättning på påskhelgen. Kram ❤️

1 kommentar:

Villa Ryttarängen sa...

Vilken brakmiddag! Här blev det lite räkor i pitabröd med avokadoröra och ägg. I dag på Påskafton så bjuds vi på traditionell påskmiddag hos mina föräldrar.Måste inhandla lite blommor och göra en grupp. Glömde att handl igår på jobbet i all stress. Kraaaam Pia och GLAD PÅSK!