lördag 14 januari 2017

Kosta Boda Art Hotel


Så var vi här igen :-) 
Kosta Boda Art Hotel i metropolen Kosta, mitt i de djupa, småländska granskogarna. Senaste gången vi bodde, spaade och åt där var 2014 (det inlägget finns HÄR), nu var det alltså dags igen.


Den här gången var det främst Edin Dzemat och hans Brassierie by EDz som drog, men det är ju aldrig fel med lite spa och avkoppling ;-)


I det paket jag bokade ingick visst en flaska champagne och frukt på rummet ;o inte helt fel efter ett par timmar de de varma baden.


Framåt sju drog vi oss ner i källaren till Brasseriet, HÄR kan du läsa mer om vad vi åt.

Efter maten var vi givetvis tvungna att bege oss ett par trapport upp till markplanet, till den stora glasbaren och avsluta dagen med ett glas cava.


På vägen tillbaka till hotellrummet kunde vi ju inte låta bli att beundra all den fina glaskonst som finns utställd både här och där :-)


I morse startade vi tidigt, typ först i frukostmatsalen :o Men vi var inställda på att få spaa några timmar till innan utcheckning.
Efter utcheckning tog vi ett shoppingvarv på Outlet och glasbutikerna innan vi återigen kastade oss över mat, lunchbuffé den här gången :o


Just det paket jag bokade, finns INTE tillgängligt längre, men tillgängliga paket finns på Kosta Boda Art Hotel´s hemsida HÄR

Med spa-känslan kvar i kroppen blir det just inte många knop i kväll, en bok och kanske en stund i tv-soffan :-)

Ha en fortsatt fin helg. Tjingeling

Inga kommentarer: