onsdag 16 november 2016

Den första


Jomen så är det faktiskt, den första "adventsljusstaken", den från Nordic Light, som egentligen alltid står framme, är utnämnd till adventljusstake nummer 1. Den ska bara förses med Liljeholmens långa kronljus så är den klar att tändas.

Tillsammans med de underbara vita hjortparen får de bilda ett stilleben på den öppna spisen.


Även här får en vit hyacint vara med, men den här står i en stilren vas från Rosenthal Studio Line designad av Björn Wiinblad. 

I dag vill jag lova att det doftar underbart i hela huset, ett jätteknippe med eucalyptus ligger i köket och väntar på mina flinka händer ;-)

Ha en härlig fortsättning på veckan. Tjingeling

4 kommentarer:

Hem ljuva hem sa...

Fint! Ja eukalyptus vill jag också ha. På tok för långt till blomsteraffärer här. Får kika på fredag när jag ska till stan. Gillar den svart vita vasen, skålen. Kraaam Pia

Meta sa...

Ja men det är så härligt med alla dofter man kan hitta till Advent och jul Det bästa med den tiden.Spegeln är fin men inte riktigt min grej. Spännande att se vad du hittar mer till den.
Ha det gott i veckan här är så grått så.
Kram Meta

Anita Klevtun sa...

Tjuvstartar du advent nu😜 Ska fira sonens 30 årsdag i morgon sen ska jag också tjuvstarta lite advent tror jag....... är så mysigt när man får tända upp till advent

HWIT BLOGG sa...

Ja eukalyptus och sen lite hyacinter på det och man är "hemma"...bästa doftljuset i världen :)
Fint stilleben du har gjort, verkligen snyggt!
Ha en fin kväll nu.
Kram Titti