måndag 3 oktober 2016

Välkommen höst


Jag tror baske mig att det slog om till höst med helgens regn. Visserligen är solen tillbaka men det har slagit om till nordliga vindar.

Den gångna helgen har passerat som en virvelvind, både lördag och söndag har ägnats åt att flytta svärföräldrarna. Även om inte allt är i ordning är de äntligen på plats i sin nya fina lägenhet.


Den här veckan började lite snopet för egen del, har tillbringat större delen av dagen slumrande i soffan. Antagligen har det där jag dragit på under hela sensommaren brutit ut, feber, ledvärk, huvudvärk, hosta och knappt någon röst. 
Vattenkokaren och honungsburken har varit mina bästa vänner idag ;-)

Tror minsann att jag ska ägna eftermiddagen åt att googla receptidéer till helgens middag.

Ha en härlig vecka. Tjingeling

2 kommentarer:

Hem ljuva hem sa...

Ja nu kom nordan fast solen har skinit som bara den idag med. Du får verkligen krypa ner under filten och kurera dig. Fint med kastanjer, minns att jag brukar pynta med det. Kraaam Pia

Meta sa...

Nej men fy så trist med snuvor. Det kan någon annan ha eller hur.Jo minsann visst är det höst kom som ett brev i helgen. kyligt på dagen trotts solen men det blåser och i natt ska det kunna bli ner mot 3 grader tur man har värmen på här.Nu är det inte många som bor kvar två bilar idag.
Ha det gott och krya på dig
Kram Meta