onsdag 28 september 2016

Värmande i höstmyset


Vaknade och somnade om till regnets skvalande i morse. Visst är det skönt att ligga i sängen och lyssna på regnets smattrande? Men jag blev visst lite sen till jobbet ;-)


Regnandet har sedan fortsatt, gett en riktig höstkänsla och ont i huvudet :o 
Så den här gråa och regniga onsdagseftermiddagen har jag piggat upp med lite nagelfix i Kalmar, hos underbara Rebecca på Glam Nails. Jag är minst lika nöjd som vanligt :-)


Vill man pigga upp sig lite till, kan man ju alltid värma sig med lite glögg, visserligen förra årets, men vad gör det! Glögg är ändå alltid glögg och den värmer oavsett årgång ;-)

Vi beställer alltid två flaskor av årets Blossa för provning på Alla helgons dag. 
Nästan varje år ses vi ett gäng hemma hos oss efter det traditionella fackeltåget genom samhället. Vissa år måste vi beställa fler flaskor och vissa år blir det en över. 
Det står visst ett helt gäng i vinkällaren nu :o Trots det ser jag med spänning fram mot årets som kan beställas efter helgen.

Ha en härlig fortsättning på veckan. Tjingeling

2 kommentarer:

Meta sa...

Glögg gillas här med gör ofta egen åxå som komplement till det övriga sorterna.Det gåt åt mycket kyliga dagar och kvällar. till Påsk finns det alltid en flaska framme hos oss. Hua det har regnat nästa hela dagen Och nu med bra för att slipa på dörren har det varit.
Ha det gott
Kram Meta

Hem ljuva hem sa...

Tokfia där, inte kan man väl börja med glögg ännu eller? kanske kan man det. Kraaam Pia