måndag 18 juli 2016

Som juveler


Ni har sett ägg förut, men jag visar ägg igen. Tycker att det är så fantastiskt med lokalt producerade eko-ägg från hönor och vaktlar som får sprätta i riktig jord :-)


Hela vår familj äter ganska många ägg, för egen del blir det minst ett om dagen men ofta fler. 
Ägget är ju den perfekta ta-med-lunchen, perfekt näringsbalans i en återvinningsbar förpackning ;-)
Jag tror inte någon blir överraskad om det blir en hel del recept med ägg på matbloggen framöver.


Så var det måndag igen, måndag och en ny arbetsvecka är påbörjad. 
Totalt nio arbetsdagar kvar till semester, en semester utan någonting inplanerat. En semester för avkoppling, njutning och leva i nuet :-)

Ha en fin fortsättning på veckan. 
Tjingeling

2 kommentarer:

Villa Ryttarängen sa...

ja utan ägg skulle jag bli galen. har sprättande höns på gården men äggen ser jag inte till. Jag köper på torget eller hos en lokal hönsägare i grannbyn. Kraaam Pia.

Meta sa...

Vaktelägg har jag lyckats missa får nog komma ihåg det när jag ser dom ska bli spännande att äta.Så härligt att ha en fri semester annars är allt så planerat nu för tiden tycker jag.
Ha det gott tiden går fort
Kram Meta