onsdag 1 juni 2016

Officiell sommar


Nu är det ju faktiskt så att den meteorologiska sommaren kom för ganska länge sen, enligt SMHI redan i början av maj :o
Oavsett vad SMHI säger anser jag att juni är vår första sommarmånad, skolorna slutar, det är midsommar och många börjar på sina semestrar.
Om ni frågar mig så kunde inte juni ha börjat bättre, sådär 18 grader i morse när jag körde till jobbet, 26 grader under dagen. Nu har vi takfläktarna på för fullt och vädrar korsdrag  genom hela huset :-)


Jag har tillbringat eftermiddagen i Kalmar, tillsammans med sonen. Det är minsann inte ofta, men i bland så händer det :o
Först ett snabbt besök på länets sjukhus och sen en runda på stan med lite småinköp, sånt där som man bara måste ha. Som lite ost en onsdagskväll för att fira att det är sommarens första dag ;-)


Nu är det väl dags att ta tag i vattenslang och vattenkannor, det är många som är törstiga efter den här dagen.

Ha en fin fortsättning på veckan. Tjingeling

3 kommentarer:

Meta sa...

Haha nu hände det igen skulle se om kaprifolen. men det blev annat Så läcker bild på kaprifolen i förra inlägget. Aklejorna de lever sitt eget liv där de vill men så fina de är.De där rosorna är ju bara så fina. Jag har en i rabatten som helt Gigi. Nästan lika.
Ha nu en fin fortsättning på veckan
Kram meta

Rost och rädisor sa...

Nog är det sommar alltid! Mest använda trädgårdsredskapet just nu är vattenspridare av olika slag. Brukar vara sekatören annars.
Läcker färg på rosorna!
Ha det gott
/Anette

Mia Coman sa...

This wonderful color roses.
I wish you a long and beautiful summer.

Greetings,
Mia Coman, Sighisoara-Rumanien