söndag 8 maj 2016

Trädgårdshelg


Vilken helg, vilket väder!

I fredags prioriterade jag att måla pallkragar och sen rensa ogräs i trädgårdslandet. Allt för att pallkragarna skulle få en chans att komma plats och jag få en möjlighet att komma igång med odlingarna.


Maken fyllde bilen med jordsäckar, men vi kan idag konstatera att de räckte inte. Det blir till att fylla på med fler i morgon :-)


I går var vi en sväng till Karlskrona, strömmingsfiske och fika hos dottern stod på agendan. Lite strömming fick vi allt och fika fick vi också ;-)


I dag har vi ätit både frukost och kvällsmat ute på altanen :-) Det är lyx det!

Här får ni även en glimt av den nya mattan vi köpte till altanen. Införskaffade även 3 st nya risbollar med solcellslampor, tycker att det är så mysigt när det lyser lite där ute. Både mattan och lamporna kommer från Rusta och kostade alltså inte en förmögenhet :-)


Men nu är det dags att ta fram foamrollern och försöka bota en rygg som är helt slut. Kan konstatera efter den här helgen att det där med ogräsrensning i flera dagar är inte riktigt rätt syssla för en som är stelopererad i ryggen och med ledvärk :o

Ha en fin början på den nya veckan. Tjingeling

2 kommentarer:

HWIT BLOGG sa...

Aj aj då får du vila idag och ta hand om ryggen! Jag har lyckats få någon konstig ledvärk i mitt knä, inte bra...hopplöst när man ska ner bland jordsäckarna ha ha! Kan det vara åldern tro???
Ha nu en fin måndag i solen.
Kram Titti

Hem ljuva hem sa...

Härligt att ha det fint i trädgården. kanske jag skulle stannat hemma och pysslat där istället för att åka bort. Jag känner verkligen att jag inte hinner med nu. Pallkragarna kommer bli super tror jag. Vad ska du odla där tro? Synd att vi inte sågs så kan det tyvärr bli det kommer kanske fler tillfällen men jag ska nog inte åka till Öland på ett tag. Ha det fint! Kraaam Pia