onsdag 18 maj 2016

Snart bollar vi


Så har halva arbetsveckan redan passerat, jag fattar inte bara hur. Men min trötthet bekräftar att det faktiskt är så.
Har ni sett så långt alliumbollarna har kommit? Helt otroligt!


Nästa magnolia, buskmagnolian, börjar producera knoppar. Men av erfarenhet vet jag att det tar ett bra tag innan de slår ut.


Nu när äppelträden står i full blom är det så vackert att det gör ont. Vi har ju tre riktigt gamla träd i vår trädgård och de gör trädgården snarlik paradiset.

I kväll njuter jag av trädgården från insidan, jag är riktigt frusen, får krypa ner under en filt med en kopp te och sen krypa till sängs tidigt.

Ha en härlig fortsättning på veckan. Tjingeling

4 kommentarer:

Charlotta sa...

Alliumbollar, väldigt lika gräslök. ;) Jag har faktiskt gräslök i rabatten också, för att det är fint och för att det lockar humlor och för att det är gott.
Ha en fin fortsättning på veckan!

Hem ljuva hem sa...

jag har också stora knoppar i alliumlökarna. Håller med om att äppelblom är makalöst vackert. Ska kika lite på dem idag om jag orkar. Har inga krafter idag, Kraaam Pia

Meta sa...

De där med runda former gillar jag här har mina allium nästan börjat spricka ut, de i solen i alla fall.Trött är bara förnamnet just nu. upp tidigt igår och sent i säng det kommer efter.
Ha det gott och njut under filten
Kram Meta

HWIT BLOGG sa...

Allium är så vackert, ja äppelblom med! Ja trött är jag med, det har varit en seg vecka...hoppas helgen blir solig och fin nu :)
Kram från Titti