tisdag 10 maj 2016

Fixa lite lyxkänsla i vardagen


Egentligen behöver man ju inte tillföra så där jättemycket till vardagen, i alla fall inte just nu när maj känns som bästa högsommar.
Snacka om att det är semesterfeeling :-) men det kan behövas för i år har vi sen, sen, sen semester. Men vi har i alla fall semester, det är det minsann inte alla som har :-)

I eftermiddag har jag suttit en timme i frisörstolen och fått frisyren framkallad igen ;-) eller nåt åt det hållet. Snart kan det nog kallas för frisyr igen!
Jag har ju varit snaggad i säkert 10 år och kände för något nytt någon gång i höstas-vintras, men att gå från snagg till page tar allt sin lilla tid :o  Jag tror bestämt att jag är inne på tredje eller fjärde klippningen som inte är någon klippning utan bara lite puts i kanterna och klippning av nacken.


Nu tänkte jag nog göra maken sällskap i trädgårdslandet, han lägger ut den sista täckbarken och jag har i uppdrag att vattna, vattna och vattna.

Ha en fin fortsättning på veckan. Tjingeling

2 kommentarer:

Meta sa...

Hej snygging! Ja du man tröttnar på det vanliga ibland här blev det lite annat åxå sist jag var till frissan.
Härligt att det är sol och värme bara det nu inte är de enda sommaren vi får. Ja men det kan ju vara bra med sen semester åxå. inte så mycket folk ute då.
Ha nu en skön vecka
Kram Meta

Hem ljuva hem sa...

Kul med en ny frisyr även om det tar lite tid. Du ser strålande ut.. Kraaam Pia