söndag 7 februari 2016

Vårkänslor i luften


Fem plusgrader och en ljummen, sydlig vind, då är det skönt att sticka näsan i solen en liten stund. 

I trädgården tittar små vårtecken snabbt fram och påminner en om att nu gäller det att hänga med ;-)


Det som idag är små, små knoppar är om ett par dagar stora blommande snödroppar. Det som idag är knappt skönjbara bladknoppar är om ett par dagar hela hav i gräsmattan.


Den tiden som kommer nu, är nog den bästa på hela året. Ljuset och livet återvänder så sakta och det gäller att passa på att njuta när man kan. Verkligen försöka fånga ögonblicken och njuta så mycket det går.


Den här helgen, som inte har känts som en helg, försvann alldeles för fort. Ambitionen är att återvända till våra respektive arbetsplatser i morgon. Men jag är ganska övertygad om att det kommer att ta ett par veckor innan den normala orken och energin är tillbaka.

Ha en fin söndag och njut av solen. 

Tjingeling

3 kommentarer:

Hem ljuva hem sa...

Åhhh VÅR! Jag var ute en stund i samma väder som du har. Krattade upp några kärror kottar från granen men inga vårtecken ännu. Skönt att du mår lite bättre nu. Kraaam Pia

Meta sa...

Ja du våren den är här ena dagen sen är det blåsigt och kallt andra dagen nästan som aprilväder. Måste ta mig till koloni i veckan och se vad som hänt där sen sist. Det är ju ett tag sedan.
Ta det lugnt så går det säkert bra att jobba.
Ha det gott och fortsätt att krya på er.
Kram Meta

G:a Affären sa...

Den här tiden är det spännande att gå runt i trädgården
och se vad som åter kikar farm. Problemet är bara att
det går så fort! Vi får försöka hinna njuta ändå.

Ha det gott!
Kramar /Cia