tisdag 19 januari 2016

Uppladdningsbar


Hur är det där ute i vårt vinterland? Under det senaste dygnet har vi fått påspädning av vintern i form av pudersnö. Som plåster på såren fick vi lite mer behaglig temperatur :-)


Direkt när jag slirade in hemma plockade jag fram snösläden och tog ett motionspass, visserligen blev jag avbruten av maken som drog fram snöslungan istället :o Klart mer effektiv än jag!

Eftersom jag fick se mig besegrad, bytte jag raskt snösläden mot köksredskapen. Gräddade surdegslimporna som jäst sen i söndags och fixade lite quinoa-sallad till morgondagens lunchlådor.

Just idag tror jag på att mina batterier är uppladdningsbara ;-) Uppladdningsbara med hjälp av positiv energi och saker som är roliga att göra. Jag håller tummarna för att min energinivå är kvar i morgon bitti när väckarklockan ringer :-)


Dags för ett yogapass mot den envisa värken.

Ha en fin avslutning på kvällen och en bra start på morgondagen.

Tjingeling

2 kommentarer:

Hem ljuva hem sa...

Åhh Cat det hoppas jag med. Livet är energi på och energi av. Klart att det ska upp laddas lite. Härligt med lite bakning. maken har blivit lite frälst här, bakfrälst. Gudarna ska veta vad som ska ske härnäst. Kraaam pia

Meta sa...

Ja du batterier behövs då laddas ofta inte bara mobilens. det känns lite lättare med en vita snön som ger ljus även om jag också kunde vara utan den. Har ju lite svårt att ta mig till kolonin nu. Det saknar jag.
Den laddningen är bäst här.
Ha det gott i vintervädret
Kram Meta