söndag 24 januari 2016

Doft av nymålat


Under helgen har maken ersatt doften av nybakat med doften av nymålat. Jag vet ju vilken doft jag föredrar, men ibland måste man ju vika sig för utseendet.
Utseendet i köket, det är alltså delar av köket som fått sig en omgång vit färg.

För att lufta lungorna, ersätta lösningsmedel med syre, tog maken och jag en snabbis ner till Karlskrona. Ledljuslister till köket stod på inköpslistan, med det följde med några snygga lampglober också. Var de hamnar får ni se senare, när jag är klar ;-)


Eftersom jag hann, fick det bli en runda på Blomsterlandet också :-) Vita narcissor, blå pärlhyacinter och lila iris fick följa med hem.  Maken stod för det tunga inhandlandet, en säck solrosfrö till småfåglarna.


Vårlökarna får sprida lite vårljus i vinterdiset :-)

Så var den här helgen nästan till ända, i morgon tar vi en ny vecka med nya utmaningar. Ha en fin avslutning på kvällen och en bra start på nya veckan. 

Tjingeling

1 kommentar:

Meta sa...

Veckor och helger går fort nu. förmodligen för det är fullt upp hela tiden. det är så härligt med de fina vårblommorna nu. Brukar hålla mig länge men nu har de även fått flytta in till mig. Ja men jag kan tycka att nymålat doftar gott.det där med lamporna låter spännande
Ha det bra i veckan
Kram Meta