onsdag 30 december 2015

Årets näst sista dag


Ytterligare ett år har passerat, vilket år sen :-) Men jag lovar, ni ska slippa årskrönika ;-))

Snart har de sista hyacinterna blommat ut, men jag ville visa min "finurliga" kruka. Hade inget i gul metall, så den gamla glögggrytan fick hysa hyacinterna.

Brickborden i "indisk stil" blev över efter dotterns flytt, så varför inte?!? Vi testar ett tag så får vi se :-)


Nu är rummet nästan helt klart, tre lister saknas men det beror på att maken inte hittat rätt form och storlek på dem. Sen ska det givetvis upp lite belysning, men till det behöver vi en elektriker.


När granen försvinner blir det lite mer plats framför fönstren och när sommaren kommer, då försvinner även alla växterna ut till trädgården igen.


Föll för några lätt, lätt rosa tulpaner i affären i går. Tre buntar fyller två burkar, varav en hamnar mitt i nyårsdukningen i morgon.


Snart dags att hämta dottern vid tåget, hon och jag tänker oss en utflykt till Kosta medan maken sitter hemma på kontoret :-)

Ha en fin dag, vi kanske syns i kväll igen? 
Tjingeling

4 kommentarer:

Hem ljuva hem sa...

Finurligt det där med glögg grytan och riktigt snyggt. Här softas det på i sakta mak pyjamasen är fortfarande på. Kraaam Pia

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Kosta, så roligt. Hoppas du gör fina fynd.
Och redan nu önskar jag dig ett
Gott Nytt År
Varm kram/AM

Meta sa...

Nog går det fort allt och massor hinner hända. Tänk det är visst två år sedan vi hämtade stolarna hos er.Inte klokt, vi har hunnit riva huset och bygga nytt sen dess.Vi ses på andra sidan när det är 2016
Önskar er alla en fin och härlig nyår.
Kram Meta

Sandra sa...

Åh, så ljuvligt det såg ut med tulpaner! Har bestämt mig för att vänta tills min sambos födelsedag den 13:e men jag längtar verkligen :D