söndag 6 december 2015

Andra söndagen i advent


Så har även den andra söndagen i advent blåst förbi, hela helgen har faktiskt blåst förbi. För jösses vad det har blåst. Inte blåst som i storm, men tillräckligt för att inte sticka ut näsan i onödan.

Jag som inte har varit ute sen i onsdags, ger mig inte ut frivilligt ;-) Febern har inte gett sig än och jag hostar som jag vet inte vad. Men vad fasen, det är bara att gilla läget och fortsätta ligga lågt ett tag till.


Som sagt, jag ligger fortfarande lågt, men maken har börjat att spackla, spackla och åter spackla.
Jag bävar för nästa moment, slipningen och allt fint damm. Men det är bara att stänga till och plasta igen alla öppningar, sen torka, torka och torka vartefter.


Det stora tunga ekskåpet, som ska kasas runt under målningen, har fått sig en ordentlig maggördel för att säkerställa att dörrarna håller sig på plats.


Oavsett om ni firar advent eller inte, har julfeeling eller inte, så hoppas jag ni får en fortsatt fin söndag och en bra start på nästa vecka.

Tjingeling

4 kommentarer:

Meta sa...

Hualigen det är så snart jul, men ingen känsla alls för det i regnet och blåsten. Skulle visst sluta regna till i morgon hoppas jag verkligen för kolonin kallar med jobb där som jag målat i helgen.ni kan ju vara glada som kan var inne och jobba. Hoppas verkligen att du blir bättre tills det ska slipas kan inte vara bra då,
Ha en bra början på veckan du med och krya på dig
Kram Meta

Villrose sa...

Men advent blir det likvel...
Ha en fin uke!

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Idag tror jag äntligen det slutat blåsa,
höll på länge den här gången. Och det
låter som vi har samma basilusker, jag har
också en hemsk hosta, feber och ont i halsen.
Slipdamm är jobbigt, men roligt när det
är klart.
Kramar och krya på dig/AM

Anita Klevtun sa...

Då är vi två som ligger pall med alvedon paketet nära 😡 verkar som vi har samma symtom.