måndag 23 november 2015

Lite varje dag


Jag känner in vad det är som ska fram till advent. Men måste faktiskt erkänna att jag våndas lite, brukar alltid ha något som lyser i varje fönster. Men det blir inte så i år :o

Enkelheten får tala och jag tror bestämt att jag lägger min energi på levande ljus och blommor istället :-)
I går köpte jag med mig några ilexkvistar och nya hyacinter. Jag väntar ett par veckor med amaryllis och julstjärnor, men jag räknar ändå med att få fylla på med ilex och hyacinter nästan varje vecka fram till jul.


En enkel adventsbricka till vardagsrummet har tagit form. Ett silverfat med höga gilleljus, små porslinssiffror i snöre, några horn och snäckor.

För att inte ljusen ska riskera att vingla, har jag satt fast dem med kraftig dubbelhäftande tejp.


I kväll är det tända ljus, pläd och varmt te som gäller. Temperaturen har sjunkit ner till minus 12, det är man ju inte riktigt van vid (inte huset heller).

Ha en fin kväll och en bra start på morgondagen. 
Tjingeling

1 kommentar:

Meta sa...

Em kall dag men nu är det bara 4 grader ute ska visst bli regn och ännu mildare i morgon. Jag och min kropp tycker det är lite jobbigt med det här upp och ner på termometern.Nu går jag här och fryser fast det är 20 grader inne. I morgon blir det målning av plank. Det ska vi sätta upp på onsdag om nu då vädret tillåter ska ju bli snö och regn.Den där backen vi har ställer till en del isåfall någon adventskänsla har jag inte än får ta det på torsdag och fredag. Puh undrar hur mina adventsljus ska se ut då.
Ha en fin kväll och tisdag
Kram Meta