måndag 2 november 2015

Fortsätter att packa


Ja, eller packa och packa förresten, plockar undan och packar ner i lådor. Rummet ska helst vara tomt innan helgen, sen ska det minsann förberedas målning.
Det ska bli riktigt spännande att se vilka lådor som kommer att packas upp igen när rummet väl är klart ;-) Troligtvis inte ens hälften!

En till som packar är dottern, hon och hennes sambo håller på att flytta. Inte från stan, utan till en större lägenhet med lite bättre läge i stan. Till helgen lånar vi släpkärra och kör de riktigt stora sakerna.

I kväll skrev jag så min tenta och det preliminära resultatet är i alla fall positivt, men jag siktar givetvis på vg (högsta betyget) så får vi väl se vad det blir när det slutgiltiga kommer :o

När jag var klar med tentan var det ju så mörkt att det inte gick att ta några bilder, så jag väljer att fresta er med lördagens efterrätt ;-)


Vaniljpannacotta, smaksatt med kokossocker istället för vanligt socker. En halloncouli och till sist rullat mandelflarn fyllt med italiensk smörkräm smaksatt med dulce de leche. Recept kommer HÄR framåt helgen.

Jamen, jag höll så när på att glömma: filmen igår. Den nya Bond, Spectre. Den var fartig, men väldigt lång och inte den bästa jag sett. Men Bond är ju alltid Bond ;-)

Ha en härlig kväll och en bra start på morgondagen. Tjingeling

3 kommentarer:

Hem ljuva hem sa...

Ni har då inga sysselsättningsproblem ni inte. Låter hur härligt som helst. God efterrätt. Grattis ifall jag inte skrev det igår. Klart du får högsta betyg. Kraaaam Pia

Meta sa...

Brist på jobb det har inte ni heller. Flytta barn hoppas jag att det är slut med här nu att de bor kvar på sina fina ställen de hittat till.Det är ett evigt körande annars. Hoppas de trivs bättre på nya stället.
Lycka till med rusten, det är alltid så skönt när allt är klart.
Ha en bra resterande vecka
Kram Meta

HWIT BLOGG sa...

Visst är det så, Bond är alltid Bond...tror jag ska se den sen även om den fått dålig kritik.
Kämpa på nu och lycka till med tentan!
Kram Titti