söndag 22 november 2015

Ett rum med utsikt


Vi hängde på låset i september när Vitemölla släppte sin eftersäsongsmiddagar. Den här helgen var det äntligen dags och vi kunde konstatera att det var exakt ett år mellan besöken :o
Den här gången fick vi rum nummer 1, andra våningen längst till höger i bild.Utsikten går ju inte att klaga på :-) November visade sig från sin mäktigaste sida, kulingvindar och horisontellt ösregn.


Men vad gör väl det när man kan ladda upp med lite bubbel innan ombyte till middag.


Matsalen ser tom ut, men de hade dukat smart. Alla par satt längs glasväggen, vilket gjorde att din bordskavaljer/dam dolde de andra.


Efter ett glas bubblande cremant från Alsace följde en härlig femrätters avsmakningsmeny med tillhörande dryck. Hela menyn finns presenterad HÄR.


Vi vaknade tidigt av vågornas dån och regnets piskande på fönstren. Men vad gör väl det när man kan avnjuta en frukost i lugn och ro.


Promenaden längs stranden fick stryka på foten, men vi tog en liten tur längs vattnet ner till Simrishamn innan vi vände inåt mot Tomelilla och inlandsvägen hemåt.

Vi mötte egentligen inte snön förrän vi passerade Trolls Ljungby, men inga mängder tack och lov.
Här hemma är det inte mer än kanske fem-tio centimeter.

Ha en fin avslutning på söndagskvällen och en bra start på nästa vecka. 
Tjingeling

1 kommentar:

Meta sa...

Härligt men lite väl kallt vid havet är det nu, kaos i Skåne hörde jag med. Tur vi for norrut då till Torshälla på kalas.
Ha det gott i veckan
Kram Meta