måndag 19 oktober 2015

Ljust var det här


Den här gången klagar jag inte över mörkret ;-) I helgen plockade jag in ljuslyktorna från altanen och ställde tillbaka dem i trappan.
Mysigt att ha lite ljus på vägen upp till andra våningen.


Vän av ordnings inser att bilderna är från igår, men tänk ändå - mitten av oktober har redan försvunnit och kalendern går med raska kliv mot advent.
Men just nu vill jag inte ha advent, så snabbt, jag vill måla  den sista delen i vardagsrummet så att vi kan göra advent i hela nedervåningen samtidigt :-)

Nya draperier till dörrarna i hallen är beställda, i linne den här gången och jag hoppas att de är svagt blå i nyansen. Sen köper jag annat, billigt, tyg på Ikea och fodrar med. Jodå, fodrade draperier behövs verkligen till våra dragiga, gamla pardörrar ;-)


Nu tror jag minsann att middag måste snos ihop, ris-lins-sojabönssallad med kyckling och någon god dressing.

Ha en härlig måndagskväll och en bra start på tisdagen. Tjingeling

3 kommentarer:

Hem ljuva hem sa...

Det ser inbjudande ut i er trappa. Vi hade trapp i vårt förra hus men med öppna steg som inte alls såg så där trevliga ut. Smart med draperier. Kraaam Pia

Meta sa...

Så fint med en vit trapp och lyktor. det är ljust och fint.Ibland vill jag ha en trapp, snart har jag en ute i alla fall upp till kolonin. Det får duga.
inte kan man tro att det är slutet av oktober nu det blommar för fullt och det är 11 grader ute. och 4 på nätterna.
Ha det så gott
kram Meta

G:a Affären sa...

Det måste vara väldigt fint när ljusen är tända i lyktorna.
Hoppas det går bra med målningen.

Kramar /Cia