onsdag 21 oktober 2015

Det börjar närma sig


Den kommande helgen är det dags att vrida klockorna tillbaka till normaltid och nästa helg är det Alla-helgons dag. Tiden rusar och det blir allt mörkare för varje dag som går, men än så länge är det höst - en väldigt fin höst om jag får säga det.


Med mörkret kommer en längtan efter ljuset, ljuset som i advent, jul och midvintersolståndet. Vilket också påminner mig om att jag måste köpa ljus, mer ljus för nu går de åt som smör i solsken ;-)

Noop, jag har inte köpt årets glögg än :-)
Den här är kvar från tidigare men jag har beställd Blossa 15. Vi har som tradition att alltid smaka årets glögg efter fackeltåget vid Alla helgon.


Jag måste erkänna att jag är stolt över våra egenodlade nötter och ser verkligen fram mot att få smaka dem till lite god glögg :-)


Än så länge ser förra årets rumsgran ut att ha klarat sig bra, den släpades hem lagom till advent i snöglopp. Men den var så fin, så det var väl värt det. När jag ser den nu efter sommaren är jag ännu mer nöjd. 

Efter en dag, som varit allt annat än bra med huvudvärken from hell och spyspannen i högsta hugg, kan jag bara hoppas att morgondagen blir bättre.

Ha en fin kväll och en bra start på morgondagen. Tjingeling

3 kommentarer:

Meta sa...

Men så fin din gran är, jag lyckas inte med en sån( har nog för mörkt i lägenheten tror jag Kan inte klara Cederträdet heller.)Önskade jag kunde det den är så mysig.Ljus,glögg och myskvällar är det an längtar till nu.( Snart blir det dags för julmarknader med få se vad vi hittar i år)
Hoppas den ger sig din huvudvärk, det låter inte alls kul.
Krya på dig
Kam Meta

HWIT BLOGG sa...

Så skönt att du känner dig bättre! Ser riktigt mysigt ut hos dig, en liten hörna som är startklar till advent med både gran och glögg, härligt!
Önskar dig en skön helg...
Kram Titti

G:a Affären sa...

Det ser så mysigt och hemtrevligt ut hos dig.
En rumsgran har jag aldrig vågat mig på, den
passar så fint där!
Stackare, din huvudvärk verkar besöka dig rätt ofta.
Själv hade jag då och då migrän men peppar, peppar så har
jag aldrig haft det sedan jag tog bort all amalgam.

Hoppas du mått bättre!
Kramar /Cia