måndag 31 augusti 2015

Uppgraderad höstgarderob


Det är inte kallt, snarare våt-varmt omslag men i dag luktar det verkligen höst.  Vått, vissnande blommor och mogen frukt.

Vilken tur att jag passade på att uppgradera höstgarderoben, jag kanske får användning av dem fortare än kvickt ;-)


Det fick bli någon form av basgarderob, baserad på jeans eller svarta byxor/kjol. Nya svarta byxor har införskaffats, ett par i fullängd och ett par i "high water" längd. Superstretchiga, men ändå stylish är modellen.


Från vänster är det mörkgrå poncho/schal från Culture, svart stickad polo från MQ (ett måste i höst), grå cardigan utan knäppning från Culture, grå långärmad "t-shirt" från Dobber och längst till höger en superskön cardigan från Ivanhoe.

Som sagt, jag avskyr att handla/prova kläder så jag känner mig riktigt nöjd med min uppgradering och tror minsann inte att jag kommer att frysa när hösten kommer med buller och bång.

Ha en underbar kväll. Tjingeling

3 kommentarer:

Hem ljuva hem sa...

Vilka fina kläder du köpt. Fast jag tror att du skulle vara jättefin i lite färg Cat, du är ju en strålande kvinna. fast smaken är ju som baken Fniss! Huvudsaken man trivs och att det känns bekvämt. Kraaaam Pia

Meta sa...

Det brukar gå fort när det väl börjar bli höst. Vi känner redan av det här Hoppas hitta nåt kul till vintern i Luse mönster få se vad det kan bli.Härligt för dig att du hittat så mycket snyggt
Ha det gott
Kram Meta

HWIT BLOGG sa...

Jamen visst är det så...det doftar HÖST! Ljuset är annorlunda, kvällarna mörkare och ja ca 4 månader till jul ha ha!
Åhh vilken fin höstgarderob du skaffat, jag borde också ta tag i den biten...
Kram till dig,
Titti