torsdag 6 augusti 2015

Lite längre road trip


För er som kollar insta lite då och då, är det ju ingen överraskning att jag och maken firat silverbröllopsdag i dagarna tre :o

Vi började i måndags med en 18-hålsrunda på A6 golfklubb i Jönköping, vi hade bokat hotell centralt vilket faktiskt gjorde att vi kunde ta en underbar kvällspromenad till Piren och få i oss lite mat.

På tisdagen spelade vi ytterligare en 18-hålsrunda, men den här gången på Hooks Skogsbana.


Efteråt checkade vi in på Herrgården och la oss i de varma baden i deras fantastiska spa, kan lova att det kändes gott efter två rejäla promenader.
Vi åt middag och kröp sedan urtrötta till kojs.
Sen kunde vi ju inte låta bli, så vi startade onsdagen i de varma baden, före frukost. Underbart! Tyvärr har jag inga bilder från deras spa, min Canon och spa-fukt är inga bra kompisar ;-) Men kolla gärna Hooks hemsida HÄR.


Efter utcheckning styrde vi norrut, mot Hjo, där jag aldrig tidigare varit. En helt underbar stad, värt ett eget inlägg. Gjorde även en snabbvisit hos Marie i Butik Vita Ranunkler, med så mycket fint "vill ha" kanske det var tur att bilen var fullastad med golfbagar, vagnar och väskor ;-) Men jag gör gärna ett nytt besök i Hjo, när vädret är stabilare.


Efter Hjo blev det Karlsborg :o Vad gör man här typ? Tittar på Göta kanal och fikar på ett väldigt udda ställe.


Innan vi vände hemåt igen tog vi "genvägen" över Trollhättan. Även här var målet att titta på Göta kanal och de häftiga stigningarna i de gamla slussarna. Jag måste säga att det var väldigt imponerande, speciellt med tanke på att det är byggt med mankraft.

I dag håller vi oss hemma, klipper gräs och tar det lugnt i solen. Vi har ju semester :-)

Ha en härlig torsdag. Tjingeling

5 kommentarer:

Hem ljuva hem sa...

Vilken mysig tripp. Hjo och Karlsborg är ju jättemysiga ställen. Trollhättan har jag nog missat. Säkert jättefint där med. Här latar jag mig riktigt mycket idag. Kraaam Pia

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Grattis. Vilka fina ställen ni varit
på, roligt och fira rejält. Fina bilder
har du tagit också.
Kramar/AM

Meta sa...

Ni hittade en hel del godklimpar hos oss o Småland. Välkommen åter då kanske vi kan ses
Ha det gott i helgen
Kram Meta

Rost och rädisor sa...

Grattis! Verkar varit en trevlig runda och då tänker jag inte på golfen som ju inte riktigt är min grej. Ligger badhytterna i Hjo? Tycker jag känner igen byggnaden bakom men gick nog aldrig på stranden när vi var där.
Ha det så gott
Anette

HWIT BLOGG sa...

Härliga dagar och vackra bilder!
Ha nu en skön helg...
Kram Titti