onsdag 26 augusti 2015

Kura skymning


Nu sänker sig mörkret över oss efter en härlig dag. Visserligen regnade det när jag klev ut från kontoret i eftermiddags, men det hade inte kommit en enda droppe hemma trots att det bara är 15 km mellan jobbet och hemma.

Efter en snabblagad kvällsmat passade faktiskt maken och jag på att gå några hål på vår vackra golfbana.
Jag behöver ju så väl mina 10 000 steg om dagen så jag är tacksam för varje extra steg jag får ;-)

De 10 000 stegen är en del av mitt nya liv. Tillsammans med gymträning, rehab för höften, core-pass, yoga, golf och sköna promenader ska de bli grunden till en smärtare utgåva av mig själv. Givetvis är kosten en del i det hela också, men för min del handlar det mer om att tänka på att äta oftare och hålla suget borta :o


I kväll blir det en kopp grönt te och tidig sänggång, det frestar på att stiga upp halv sex :o Men jag vänjer mig säkert igen!


Apropå höstmörker, hösttider är sopptider hos oss och vi testade en ny spenatsoppa som blev så himla god. Receptet finns HÄR.

Ha en underbar kväll och en bra start på morgondagen. 
Tjingeling

1 kommentar:

Meta sa...

Ja nog är det höstkänsla allt. Regn regn nästan hela dagen Emellanåt så jag blev alldeles våt på väg från bussen.
Soppor det är vi bra på hos oss. både sommar vinter och när vi känner för det så gott det är.Lycka till med dina föutsattser, jag måste nog ta i det jag med. Nu först ska jag vara på semester så det får bli när jag är hemma igen.Kan ju inte " förstöra" den.
Ha det så gott
Kram Meta